هوا سرخ کن کلم بروکسل
هوا سرخ کن کلم بروکسل
کلم بروکسل سرخ کن هوای ترد و خوشمزه بسیار آسان است و در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود.
این کلمهای کوچک کمی با نمک و فلفل چاشنی میشوند، با بیکن و روغن زیتون پر میشوند و برای کمال، با پارمزان پر میشوند!
همانند پودینگ های یورکشایر بدون گلوتن و خوک های کوچک خانگی در یک پتو، این غذای جانبی عالی برای روز شکرگزاری، ناهار یکشنبه، یا شام کریسمس هستند.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق brussel sprouts cooked in an airfryer with bacon](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb00848211.jpeg)
پرش به:
کلم بروکسل بهترین سبزی برای پختن در سرخ کن است.
این ظرف کناری ساده از بیرون ترد و در داخل لطیف می شود.
اگر سرخکن ندارید، میتوانید این کلمهای کوچک را در یک فر معمولی بپزید.
فر خود را از قبل روی 190 درجه سانتیگراد (370 درجه فارنهایت) گرم کنید و آنها را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شوند بپزید.
من از سرخ کن هوای خود استفاده می کنم وقتی به دستور العملهای سریع و ساده سرخکن هوا نیاز دارم، مانند مارچوبه سرخکن آسان هوا، دستور تهیه بامیه سرخ کن هوای نان ترد، مناقصه مرغ سرخ کن با هوا، Tater Tots خانگی در سرخ کن هوا، میله های ماهی در سرخ کن هوا، فجیتاهای مرغ سرخ کن هوا و همبرگر سرخ کن آسان.
سرخ کن هوا کار شگفت انگیزی را انجام می دهد که غذاهایی با طعم “سرخ شده” بدون سرخ کردن عمیق اما با چربی و کالری کمتری تولید می کند.
و دقیقاً به همین دلیل است که در وهله اول یک سرخ کن بادی خریدم.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق air fryer brussel sprouts in a bowl](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb0092540b.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد
- میتوانید این غذای جانبی سالم را در حالی که فر در حال استفاده است درست کنید، غذای جانبی عالی برای مهمانیهای بزرگ شام و شامهای شبهای هفته!
- این دستور پخت کلم بروکسل سرخ کن هوا بسیار آسان است و فقط به چند ماده و 17 دقیقه نیاز دارد.
- این غذا همه کاره است، می توانید بیکن را حذف کنید و این غذا را برای گیاهخواران درست کنید. برای طعم دادن بیشتر می توانید سیر یا بالزامیک اضافه کنید.
- باقیمانده غذا به عنوان یک میان وعده عالی است. می توانید آنها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید!
مواد لازم برای سرخ کن هوای ترد کلم بروکسل
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for air fryer brussel sprouts](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb009ef920.jpeg)
- کلم بروکسل – این دستور پخت به کلم بروکسل تازه نیاز دارد. برای تهیه آن ها، ساقه ها را کوتاه کنید، برگ های بیرونی آن را جدا کنید (در صورت لزوم) و آن ها را از وسط نصف کنید. اگر دوست دارید کلم بروکسل داخل آن کمی نرمتر باشد، قبل از تفت دادن آنها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.
- بیکن– از برش مورد علاقه خود برای شوری بیشتر استفاده کنید. اگر می خواهید غذای جانبی خود را گیاهی نگه دارید، از آن صرف نظر کنید.
- روغن زیتون – کمی روغن زیتون به ترد شدن کلم های بروکسل کمک می کند و به غذا طعم بیشتری می دهد. در صورت تمایل میتوانید از روغن آووکادو یا روغن گیاهی نیز استفاده کنید.
- پارمسان – از یک بلوک پارمزان استفاده کنید و آن را درست قبل از استفاده تازه رنده کنید. می توانید آن را با هر پنیر سفتی که ترجیح می دهید جایگزین کنید.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق crispy Brussel Sprouts with bacon](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb0076ce8c.jpeg)
چگونه کلم بروکسل را در سرخ کن بادی درست کنیم؟
این یک دستور العمل بسیار آسان با چند ماده ساده است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
بیکن را به مکعب های کوچک برش دهید و آنها را کنار بگذارید.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق small diced bacon](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb00ad067d.jpeg)
کلم بروکسل را بشویید و خرد کنید و از وسط نصف کنید.
اگر دوست دارید کلم بروکسل نرم و لطیف باشد و خیلی ترد نباشد به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید. این مرحله اختیاری است.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق brussel sprouts are cut in halves](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb00c09943.jpeg)
کلم بروکسل را در یک کاسه بریزید و نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و بیکن را اضافه کنید.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق place the bacon, brussel sprouts, olive oil and seasoning in a bowl](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb00cdd483.jpeg)
همه آنها را خوب مخلوط کنید و سپس آنها را در یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید.
سبد را بیش از حد شلوغ نکنید، اگر ظرفیت سرخ کن بادی شما به اندازه کافی بزرگ نیست که همه آنها را ببرد، این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق brussel sprouts are placed in the air fryer's basket](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb00debe24.jpeg)
سرخ کن بادی خود را روی 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و آنها را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که از بیرون طلایی و ترد شوند، تفت دهید.
هنگام آشپزی سبد را تا نیمه تکان دهید.
روی مقداری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و کلم بروکسل پخته شده خود را در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق a bowl of brussel sprouts roasted in an air fryer](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb0092540b.jpeg)
نکات برتر سرآشپز
- اطمینان حاصل کنید که کلم بروکسل را به درستی آماده کنید: ساقه آن را کوتاه کنید، برگ های بیرونی آن را جدا کنید، و برگ های بزرگتر را از وسط نصف کنید تا مطمئن شوید که همه آنها به یک اندازه هستند.
- اگر کلم بروکسل نرم و لطیف دوست دارید، قبل از تفت دادن، آنها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.
- کلم بروکسل را در یک لایه قرار دهید، از شلوغی بیش از حد برای کلم بروکسل ترد جلوگیری کنید.
- در طول پخت، سبد سرخ کن بادی خود را تا نیمه تکان دهید تا کلم بروکسل را برگردانید.
- زمان و دما را تنظیم کنید زیرا بسته به مدل سرخ کن بادی شما متفاوت است.
چگونه کلم بروکسل پارمسان را سرخ کن هوا سرو کنیم؟
Crispy Air Fryer Sprouts Brussel Sprouts یک غذای جانبی عالی برای سرو در فصل جشن است.
این پیش غذای خوشمزه را همراه با شانه بره آهسته پخته، سالمون فردی در کروت، چاک کباب در فر، بوقلمون بریان شده در فر با سس، < a href="https://cookingorgeous.com/blog/honey-roasted-carrots-and-parsnips/">هویج و پارسنیپس بو داده عسل، مرغ شکم پر برنجی، سی باس پخته، پاهای بوقلمون آهسته بوداده (با سس)، یا Bourguignon بیف برای مناسبت های خاص.
یا آنها را همراه با سوسیس سرخ کن هوا، کیک های خرچنگ سرخ کن آسان، کاد پخته شده با پانکو، پای بوقلمون شپرد، یا Tavuk Sote (سوسه مرغ ترکی) برای یک وعده غذایی سریع در شب.
تغییرهای دستور غذا
- قمهای بروکسل را با مخلوطی از عسل، سرکه بالزامیک و مقداری فلفل قرمز قبل از سرخ شدن در هوا بریزید. لعاب شیرین و تند، پیچ و تاب لذت بخشی می دهد.
- کلم های بروکسل را با مخلوطی از سس سویا، روغن کنجد و کمی پودر زنجبیل و سیر قبل از سرخ کردن هوا بپوشانید. برای ترد و طعم بیشتر روی آن دانه های کنجد تست شده را روی آن قرار دهید.
- قمهای بروکسل را با مخلوطی از شربت افرا، خردل دیژون و کمی سرکه سیب قبل از سرخ کردن هوا بریزید. لعاب شیرین و تند به زیبایی در سرخ کن هوا کاراملی می شود.
- قمهای بروکسل را با سس تریاکی خانگی یا خریداری شده در فروشگاه قبل از سرخ شدن در هوا بپوشانید تا طعمی شیرین و خوش طعم آسیایی داشته باشید.
ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
ذخیره
قبل از نگهداری، اجازه دهید کلم بروکسل در دمای اتاق خنک شود.
آنها را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
توصیه نمیکنم باقیماندههای کلم بروکسل را فریز کنید، زیرا وقتی دوباره گرم میشوند، کلمها نرم میشوند.
گرم کردن مجدد
اگر می خواهید باقیمانده کلم بروکسل را دوباره در سرخ کن هوا گرم کنید، سرخ کن هوا را تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
کلم بروکسل پارمزان را در یک لایه در سبد سرخ کن هوا بچینید.
حدود 3 تا 5 دقیقه دوباره گرم کنید، سبد را گهگاهی پرت کنید یا تکان دهید تا گرم شود.
گرمی و تردی مورد نظر را بررسی کنید.
برای گرم کردن مجدد در فر، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
کلم بروکسل را روی یک ورقه پخت در یک لایه پخش کنید.
حدود 10 تا 15 دقیقه دوباره گرم کنید، تا نیمه بریزید تا گرم شود و کمی ترد شود.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، می توانید این دستور پخت کلم بروکسل سرخ کن هوای خوشمزه را با کلم بروکسل یخ زده درست کنید. جوانه زدن.
با این حال، به دلیل محتوای آب، ترد نخواهند بود.
همچنین باید زمان پخت را افزایش دهید.
سرعت سرخ کن هوا از فر کانوکشن بیشتر است و غذای شما را سریعتر و بهتر ترد می کند.
آنها همچنین برای تهیه نسخه های سالم غذاهای سرخ شده مانند میخ های ماهی در هوا عالی هستند. سرخ کن.
اگر کلم بروکسل ترد نمی شود، ممکن است ترد شود؟ به دلیل رطوبت بیش از حد یا ازدحام بیش از حد.
مطمئن شوید که جوانه ها قبل از پختن به خوبی خشک شده باشند و از بارگذاری بیش از حد سبد جلوگیری کنید.
برای دستور العمل های غذای جانبی بیشتر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از فرآیند تهیه این کلم بروکسل سرخ کن بادی آسان، خوشمزه و فوق العاده ترد با پارمزان و بیکن به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![هوا سرخ کن کلم بروکسل 10 crispy Brussel Sprouts with bacon](/wp-content/uploads/2023/08/d987d988d8a7-d8b3d8b1d8ae-daa9d986-daa9d984d985-d8a8d8b1d988daa9d8b3d984_64edb00ee14b5.jpeg)
فریزر بادی کلم بروکسل
کلم بروکسل سرخ کن هوای ترد و خوشمزه بسیار آسان است و در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
بیکن را به قطعات کوچک برش دهید.
-
کلم بروکسل را بشویید و برش دهید و از وسط نصف کنید.
-
اگر دوست دارید کلم بروکسل نرم و لطیف باشد و خیلی ترد نباشد، به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید. این مرحله اختیاری است.
- <کلم بروکسل را در یک کاسه بریزید و نمک، فلفل، روغن زیتون و بیکن را اضافه کنید.
-
همه آنها را خوب مخلوط کنید و سپس آنها را در یک لایه در سبد سرخ کن بادی خود قرار دهید. سبد را بیش از حد شلوغ نکنید، اگر ظرفیت سرخ کن بادی شما به اندازه ای نیست که همه آنها را ببرد، این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.
-
سرخ کن هوا را روی 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و آنها را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند تفت دهید. و از بیرون ترد است. هنگام آشپزی سبد را تا نیمه تکان دهید.
یادداشت
- اطمینان حاصل کنید که کلم بروکسل را به درستی آماده کنید: ساقه آن را کوتاه کنید، برگ های بیرونی آن را جدا کنید، و برگ های بزرگتر را از وسط نصف کنید تا مطمئن شوید که همه آنها به یک اندازه هستند.
- اگر دوست دارید کلم بروکسل نرم و لطیف باشد، قبل از تفت دادن آنها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.
- کلم بروکسل را در یک لایه قرار دهید، از شلوغی بیش از حد برای بافت ترد جلوگیری کنید.
- در طول پخت، سبد سرخ کن بادی خود را تا نیمه تکان دهید تا کلم بروکسل را برگردانید.
- زمان و دما را تنظیم کنید زیرا بسته به مدل سرخ کن بادی شما متفاوت است.
تغذیه
کالری: 252کیلو کالری کربوهیدرات ها: 13gپروتئین: 11gچربی: 19g چربی اشباع شده: 6g< /span>چربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 8gTrans Fat: 0.04gCholesterol: 29mg Sodium: 599mgPotassium: 566mgFiber: 5g Sugar: 3gVitamin A: 1041IU Vitamin C: 106mgCalcium: 143mg Iron: 2mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.